Šiloturist/ Šilo & Baška

1 2 3 4 5 6 7 8
Nalazite se ovdje » Ville Corinthia Baška

Ville Corinthia, Baška


Ville Corinthia, BaškaNajviše 100 m do plaže, klimatizirano, sa terasom, sa balkonom, sa vrtom, prikladno za kućne ljubimce, free WiFi, prikladno za obitelji s djecom, korištenje bazena i fitnessa u obližnjem hotelu Corinthia (50 m) uključeno u cijenu smještaja, ostale usluge hotela Corinthia (welness, saune, masaže) gosti mogu koristiti uz nadoplatu.

Ville Corinthia

Apartman A2+2

Broj osoba: 4
Kvadrata : 53 m2 (Na dva kata)
Balkon : vlastit balkon, stol i stolice za balkon stoje na raspolaganju. Terasa : vlastita terasa, stol i stolice za terasu stoje na raspolaganju.

Info : Sat-TV, Sef, Internet priključak, pogodno za djecu, krevetnina se stavlja tjedno na raspolaganje, ručnici na raspolaganju (1 veliki, 1 mali / po osobi i tjednu), polupansion moguć uz nadoplatu, korištenje klima uređaja, uključeno je u cijenu smještajne jedinice, kućni ljubimci su dozvoljeni, na upit.

Spavaća soba : dvokrevetna, dupli krevet (bračni), sa balkonom, tepih.
Dnevni boravak
: dnevni boravak, blagovaona i kuhinja su jedna prostorija, stol za jelo i sjedalice za sve osobe, dva dodatna ležaja na jednom kauču za spavanje, sa terasom, pločice. Kuhinja : čajna kuhinja / turistička kuhinja, stol i stolice za sve osobe, posuđe za jelo i kuhanje, pribor za jelo i sl. nalaze se u apartmanu, kuhinjske krpe stoje na raspolaganju, štednjak na struju, stroj za kuhanje filter-kave sa filterima, hladnjak.
Kupaonica
: sušilo za kosu, kupaonica sa WC-om, sa tušem.